إعلانات

الموضوع: مشكلة الصوت مع Altona AT-HD560

النتائج 1 إلى 4 من 4
  1. #1
    عضو جديد

    الـعـضـوية
    422
    الإنـضـمـام
    Jul 2011
    الإقـــامـــة
    الكويت - حولي
    المشاركات
    12
    قدم شـكـره
    16 مرة
    تـم شـكـره
    6 مرة في 3 مشاركة

    مشكلة الصوت مع Altona AT-HD560

    السلام عليكم

    تلفزيوني Samsung UN55D8000 نظام NTSC ,, و شريت الـ Altona AT-HD560 علشان يحول النظام من PAL الي NTSC

    ووصلت الجهاز بين التلفزيون والرسيفر نظام بال (humax iCore HD) .. والجهاز شغال صوت وصورة بس اذا غير المحطه او سويت RECORD بالرسيفر يختفي الصوت وتظل الصورة موجوده .. وعلشان ارد الصوت اتضطر اني اطفي التلفزيون او الرسيفر و ارد اشغله مرة ثانية ... او اني ادخل على الـ MENU الـ Altona و اطفي الصوت و ارد اشغله

    والكيبل الـ HDMI الي مستخدمه 8ft 24AWG CL2 High Speed HDMI Cable

    و مادري المشكلة من وين ... من الرسيفر او جهاز التحويل

  2. #2
    Dostoevsky عضو من كبار شخصيات الملتقى الصورة الرمزية Marauder28
    الـعـضـوية
    43
    الإنـضـمـام
    Mar 2011
    الإقـــامـــة
    Russian Federation
    المشاركات
    3,787
    قدم شـكـره
    4,298 مرة
    تـم شـكـره
    6,225 مرة في 1,592 مشاركة

    رد: مشكلة الصوت مع Altona AT-HD560

    وعليكم السلام والرحمه


    والله انا كنت بشتري هالمحول من شخص كان عارضه للبيع وما رد عليا ونسيت الموضوع

    صراحه ما قد جربت ولا اقدر افيدك بشيء بس هل جربت تستخدم اسلاك الكومبونت الابيض والاصفر والاحمر جربهم وشوف الوضع نفسه والا تمام اذا نفس المشكله معناه القطعه فيها خلل والله اعلم

    وجرب برضوا سلك الاوبتكل حق الصوت من الجهاز الى الشاشه وشوف الوضع

    بالتوفيق

  3. #3
    عضو جديد

    الـعـضـوية
    422
    الإنـضـمـام
    Jul 2011
    الإقـــامـــة
    الكويت - حولي
    المشاركات
    12
    قدم شـكـره
    16 مرة
    تـم شـكـره
    6 مرة في 3 مشاركة

    رد: مشكلة الصوت مع Altona AT-HD560

    هلا والله علي

    انا جربت الكومبونت و وصلته على ستيريو عندي و نفس المشكله

    و دزيت ايميل للشركه و طلع فعلا فيه عيب مصنعي ( على قولتهم....الحلو ما يكملش ) ... و هذا نص الأيميل
    Hello again

    Would it be at all possible for you to take a loot at your 560 and find the serial number written on the bottom of the unit, and let me know what that number is? I'd like to try and track it down to a specific batch of items in our warehouse, so we can double check to make sure this problem is isolated to your unit.

    As far as you are concerned in your situation, there's really nothing at all that should cause this kind of behavior. If you get no sound after changing channels, but genuinely get it back simply by turning off the receiver or TV and turning it back on (the fancy industry term for this process is called "Power Cycling") then the only real possibility is a defective 560.

    Thus, I'd recommend you just take advantage of your warranty. First things first, see if you can't find the original order confirmation you were sent at initial point of purchase, and forward that on over to us as a reply to this email, and I'll get you the required form to get started.
    Thank you

    Regards,

    Philip Krause | Tech Support

  4. #4
    Dostoevsky عضو من كبار شخصيات الملتقى الصورة الرمزية Marauder28
    الـعـضـوية
    43
    الإنـضـمـام
    Mar 2011
    الإقـــامـــة
    Russian Federation
    المشاركات
    3,787
    قدم شـكـره
    4,298 مرة
    تـم شـكـره
    6,225 مرة في 1,592 مشاركة

    رد: مشكلة الصوت مع Altona AT-HD560

    الله يعينك

    تجربتك هذي راح تفيد الناس اللي حابين يطلبوا هالنوع والموديل هذا بالتحديد

    بالتوفيق

إعلانات